Home / Fashion / Nieuws /
Bekende designers ontwerpen voor goed doel

Bekende designers ontwerpen voor goed doel

Liora - 18-04-2014
Bekende designers ontwerpen voor goed doel

Bekende designers zijn niet te min om de handjes uit de mouwen te steken en zeker niet voor een goed doel. Een aantal bekende vrouwelijke mode ontwerpers hebben de handen in een geslagen en zetten zich massaal in voor de campagne Born Free Africa.

Maar liefst 23 bekende vrouwelijke ontwerpers doen mee aan de campagne voor Born Free Africa, een campagne die het overdragen van HIV-besmettingen van moeder op kind wil stoppen voor het einde van 2015. De ontwerpers en labels die mee doen zijn niemand minder dan: Tory Burch, Marni, Carolina Herrara, Diane von Furstenberg, Donna Karan (DKNY), Alexander McQueen, Isabel Marant, Alberta Ferretti, Gisele Bündchen, LemLem, Donatella Versace, Miuccia Prada, Marchesa, Vera Wang, Céline, Victoria Beckham, Stella McCartney, J.Crew, Chloé, Rachel Roy, Urban Zen en Ivanka Trump. Niet zomaar even wat uit de lucht gegrepen ontwerpers en merken dus.  

Born Free Africa 

De 23 vrouwen (Marchesa heeft twee ontwerpers) achter deze merken zijn niet alleen mode ontwerpers, maar ook allemaal moeders. Zij ontwierpen allemaal een exclusieve limited collectie van kleding en accessoires geïnspireerd op moeders en kinderen. De opbrengst hiervan gaat naar Born Free Africa. Zo ontwierp Victoria Beckham een speciale jurkencollectie voor moeders en kinderen. De collecties zullen online verkocht worden via de webshop Shopbob en op Moederdag (11 mei 2014) worden de collecties gelanceerd. 

Video

Niemand minder dan Vogue hoofredacteur Anna Wintour heeft zich ook verbonden aan de Born Free Africa campagne. Bekijk het filmpje hieronder om meer te weten te komen over het initiatief en bekijk de interviews met de ontwerpsters


Wat vind jij van dit intiatief? 

Beginbeeld: Neworena.com
Bron: Nu.nl, Bornfreeafrica.org
Video: Youtube Born Free Africa

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes