Home / Beauty / Nieuws /
Rimmel London introduceert Scandaleyes Wow Wings mascara 

Rimmel London introduceert Scandaleyes Wow Wings mascara 

Bianca - 23-10-2018
Rimmel London introduceert Scandaleyes Wow Wings mascara 

De nieuwe mascara van Rimmel London zorgt in één oogopslag voor volumineuze wimpers en een perfecte ‘wing’-achtige look. Geniet van perfect volle, wijd uitlopende wimpers!

Rimmel London introduceert Scandaleyes Wow Wings Mascara, een echte 'game-changing' mascara dankzij de bijzondere formule en unieke vorm van het borsteltje.

BUT FIRST MASCARA 

Scandeleyes Wow Wings biedt 11x zoveel volume, perfect, want voor wimpers geldt altijd: ‘the bigger, the better’! Bovendien wordt elke wimper – inclusief de moeilijk te bereiken, buitenste wimpers – verlengd, gelift en waaierachtig gevormd voor dat gewenste dramatische, grote ogen effect.

Deze krachtige wimperlook is ‘easy’ te creëren dankzij Rimmel’s unieke ‘wing’- vormige, flexibele borsteltje en gepatenteerde volume-gevende formule. De voller makende, maar lichte formule heeft een innovatief polymeren complex dat snel een extreem volume opbouwt. Daarnaast is de crèmige textuur van de mascara duurzaam, veeg-vast en korrelt niet, waardoor je de mascara zorgeloos en met een zelfverzekerd gevoel kunt dragen.

2 in 1

Het unieke tweezijdige borsteltje heeft twee soorten borstelhaartjes voor een maximale wimperimpact: de 'wing'-kant (rechterkant, zie onderstaande foto) maakt de wimpers direct voller en de gebogen-kant (linkerkant) definieert, separeert en waaiert de wimpers uit. 

De verpakking

De Scandaleyes Wow Wings huls is bijna net zo'n eye-catcher als je wimpers zelf. De mooie verpakking kun je niet over het hoofd zien dankzij de opvallende paarse kleur, de opvolger van Millennial Pink als de kleur van het seizoen. De holografische decoratie op de verpakking zorgt voor een extra 'wow'-factor, door een gebogen 'wing' motief dat staat voor de waaiervormige wimperlook.

De Rimmel London Scandaleyes Wow Wings mascara (€ 15,49) is vanaf begin november 2018 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten.

Beelden: Rimmel London

Liefs, Bianca

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 25 views | 5 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 65 views | 4 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image
Fashionlab heeft een nieuwe website!
01-05-2024 | Vera | 19 views | 9 likes