Home / Beauty / Nieuws /
Een uitwisbare tattoo? Het is dus mogelijk in de toekomst!

Een uitwisbare tattoo? Het is dus mogelijk in de toekomst!

Jenny - 29-04-2016
Een uitwisbare tattoo? Het is dus mogelijk in de toekomst!

Heb jij altijd al een mooie tattoo willen laten zetten, maar heb jij het nooit aangedurft omdat het permanent en dus voor altijd is? Dan is deze speciale inkt die wetenschappers nu aan het ontwikkelen zijn misschien wel de oplossing voor jouw probleem! Zeker weten dat je ouders ook geen enkele moeite hebben met deze tattoo vorm! Ben jij al benieuwd wat het is? Lees dan snel verder en kom erachter of dit iets voor jou is! 

Durf jij geen tattoo te nemen, omdat je je zorgen maakt of je het over een jaar of 5 nog steeds zo blij bent met die tattoo? Dan staat dat op het punt om te veranderen. Voor mensen die bang zijn voor commitment aan een bepaalde tattoo bestaan er binnenkort namelijk uitwisbare, maar nog wel permanente tattoos! Dit betekent dat de tatoo voor eeuwig blijft, tenzij je dat niet wilt. Ben je niet meer blij met je tattoo, dan kun je met een speciale formule de tattoo laten verwijderen. You're in charge!

De oplossing!

Dus nee het is geen tijdelijke henna tattoo of een plak tattoo. Van deze tattoo kun je je hele leven plezier hebben als je wilt. Maar heb je er genoeg van dan is de tattoo ook zo weg! Het enige wat daarvoor nodig is een speciale oplossing die een tattoo artist moet aanbrengen op de uitwisbare permanente tattoo. Nog een pluspunt: het verwijderen laat geen littekens achter, wat vaak wel gebeurt bij laser verwijdering. 

Hopelijk is deze tattoo formule snel uitgevonden en ook nog eens betaalbaar! Dan zou je dus zo veel kleine tattoos kunnen nemen als je wilt, want als je er spijt van hebt kun je ze altijd laten uitwissen! Wat voor tattoo ga jij nemen, zodra deze speciale inkt beschikbaar is?

Bron: Popsugar
Beeld: Pinterest
GIF: Tumblr

Liefs, Jenny

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes