Home / Beauty / Nieuws /
Chanel's beautycollectie spring '14

Chanel's beautycollectie spring '14

Laurien - 07-01-2014
Chanel's beautycollectie spring '14

Chanel neemt je met haar nieuwe beautycollectie mee in een vrolijk lied vol mooie noten in tinten als rood, roze en paars, als een ode aan de frisheid van de lente.

Zachtroze, licht lenterood, lavendelgrijs en donkerpaars: kleuren van de opkomende zon, bloemen die voorzichtig uit hun knopjes tevoorschijn komen en van rondvliegende bloesemblaadjes... Het zijn ook de kleuren van Chanel's nieuwste beautycollectie: Collection Notes de Printemps. Bij het zien van de collectie krijg je spontaan zin in de lente.

Het lentelied van Chanel

Het lied begint met een oogschaduwpalet om een romantische blik mee te creëren. Met een laagje lavendelgrijs op je ogen bijvoorbeeld of combineer met intens matbruin voor een zwoelere blik. Natuurlijker zijn de kleuren abrikoosroze en parelmoer ivoor, beiden geven een zachtglanzend waasje voor een stralende lente-look.

Mélodieuse roze

Chanel zingt natuurlijk niet zonder een perfect aangebrachte kleur op haar lippen: Dédicace, Triomphe en Mélodieuse zijn enkele namen van de zes (!) nieuwe lippenstiftkleuren. Verwacht vooral veel roze, zoals perzikroze, snoeproze, elektriserend roze en grijsachtig mauve. Drie sprankelende tinten roze lipgloss geven je lippen een zachte glans.

Sunkissed

Een fris blosje op je wangen geeft natuurlijk het ultieme lentegevoel, alsof door de zon gekust! De Le Blush Crème de Chanel versmelt met je huid tot een zachtglanzend laagje kleur en sluit perfect aan op je gekleurde lippen.

De lakjes!

Natuurlijk eindigen we dit Chanel lied niet zonder de tinten donker mauve en zacht, zinderend rood: de nieuwste kleuren nagellak waar alle beauty addicts elk seizoen reikhalzend naar uitkijken. Charivari en Tapage heten ze, dat klinkt ons als muziek in de oren!

Collection Notes de Printemps van Chanel is vanaf 17 januari verkrijgbaar.

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes