Home / Trends / Accessoires /
Hebben: Toffe tompouce koffer van HEMA

Hebben: Toffe tompouce koffer van HEMA

Vera - 23-06-2023
Hebben: Toffe tompouce koffer van HEMA

HEMA staat natuurlijk bekend om de heerlijke tompoucen. Ook heeft deze fijne winkel keer op keer weer toffe nieuwe producten. Zo werd er vorig jaar een shampoo gelanceerd met tompouce geur en ook kwamen er ook een biertje op de markt met een tompouce smaak. Nu heeft HEMA weer iets nieuws op de markt gebracht, wat iedereen wel wil hebben. Namelijk een tompouce koffer. Hieronder lees je alles over deze toffe koffer! 

Wanneer een tompouce je lievelingsgebakje is dan kun je eigenlijk niet anders dan deze HEMA tompouce koffer kopen. Wanneer je met deze koffer op reis gaat dan val je niet alleen op, ook heb je altijd je lievelingsgebakje bij je. Hoe leuk is dat? 

Tompouce koffer

Deze kleine koffer in de roze en gele kleuren van een HEMA-tompouce is gemaakt van sterk ABS materiaal, heeft een inhoud van 33 liter en weegt zo'n 2.4 kilo. Door het compacte formaat kan de koffer als handbagage mee in de meeste vliegtuigen. De koffer is heel wendbaar en staat op 4 dubbele wielen, die ook nog eens vervangbaar zijn. Verder heeft de koffer zowel een draaghandvat als een uitschuifbaar trolley handvat om hem voort te duwen of te trekken. Aan de binnenkant zit een groot ritsvak en elastische pakbanden. Aan de lange rits hanger twee tompoucen als ritstrekkers. Door deze koffer krijg je nog meer zin om op reis te gaan, toch? 

TOMPOUCE koffer HEBBEN?

Heb je nu zoiets van: ‘Deze koffer moet ik hebben?’ Dat kan! Je kunt het product in de winkel kopen, maar ook gewoon online! Normaalgesproken kost deze koffer €95, maar is nu met een flinke korting te scoren: je kunt ‘m nu voor €66.50 kopen. Je kunt de koffer hier in de webshop van HEMA vinden.

Beeld: HEMA

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 45 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like