Home / Lifestyle / Reizen /
Leuke en goedkope steden voor een break deze herfst of winter

Leuke en goedkope steden voor een break deze herfst of winter

Vera - 22-10-2022
Leuke en goedkope steden voor een break deze herfst of winter

Heb je zin in een tripje deze herfst of winter? We hebben een aantal leuke, hippe en goedkope steden om te boeken. In deze steden kun je niet alleen goedkoop overnachten, maar ook eten, drinken en uitgaan kost weinig. Iedereen heeft weleens een break nodig en zeker tijdens de donkere dagen die er weer aan zitten te komen. Tijd om een citytrip te boeken! 

Ben jij op zoek naar een goedkope citytrip? Bekijk dan het onderstaande lijstje, want wij hebben de mooiste budget citytrips op een rij gezet. Op deze manier kan je goedkoop een ticket boeken in herfst voor een heerlijke get away. 

5X GOEDKOPE STEDEN

Dubrovnik

Deze prachtige stad ligt in Dalmatië, Kroatië. De stad staat bekend om zijn monumenten, mooie stranden en de gezellig sfeer. Er is genoeg te zien en te beleven en bezoek zeker een visrestaurant, want visgerechten zijn in Dubrovnik vijf sterren waard. 

Lille 

Deze stad in Noord-Frankrijk is volgens Nederlanders en Vlamingen de meest Vlaamse stad in Frankrijk. De invloeden zijn namelijk nog steeds heel goed zichtbaar. Het is een perfecte weekend bestemming. De vele studenten in Lille hebben de stad een gezellig karakter gegeven. 

Athene

De Griekse hoofdstad is zowel historisch, als modern. Je hebt er ontzettend veel bezienswaardigheden en de stad kent ook een bruisend uitgaansleven. Bezoek het Akropolis en de hippe wijk Kolonaki (shopping!). Ideaal voor een BFF trip of een break met je lover! 

Krakow 

Dit is oudste en meest culturele stad van Polen. Naast dat je heel veel verschillende musea kunt bezoeken, heeft de stad ook een moderne vibe. Kom meer te weten over de geschiedenis van Polen en ontdek verder de stad en maak nieuwe herinneringen. Volgens velen één van de mooiste steden van Europa.  

Praag

De Tsjechische hoofdstad behoort ook tot een van de mooiste steden van Europa. De verschillende architectuurstijlen van de stad maken deze plek uniek. Met alle bezienswaardigheden kan je makkelijk je weekend vullen. 

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 23 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 88 views | 1 like