Home / Lifestyle / Nieuws /
Wait what?! Heeft Kylie Jenner een tepelpiercing?

Wait what?! Heeft Kylie Jenner een tepelpiercing?

Liora - 08-04-2015
Wait what?! Heeft Kylie Jenner een tepelpiercing?

Het lijkt er op dat Kylie Jenner haar tepels heeft laten piercen. Althans dat beweert ze. De 17-jarige realityster hint via Snapchat dat ze 'nieuwe sieraden op andere secret plekken' heeft met daarbij een foto van haarzelf waarbij ze haar tepels heeft omcirkeld. Eeeeh oké. Daarvoor postte ze nog een foto op Snapchat dat ze haar oor had laten piercen. 

Dat Kylie Jenner niet een typische 17-jarige is, moge duidelijk zijn. Elke dag weet de realityster als geen ander hoe ze de aandacht van de media moet trekken. Bijvoorbeeld door pikante kiekjes te posten op social media. Het zal wel een familietrekje zijn... Ook vandaag krijgt Kylie het weer voor elkaar. Dit keer met een hele vreemde Snapchat-foto waarop ze haar borsten heeft omcirkeld en hint dat ze tepelpiercings heeft laten zetten: "New Jewelery in the other secret areas". Juist ja.. 

Tepelpiercing

Of Kylie een grapje maakt weten we niet. Eerder dachten fans namelijk ook al op een andere foto te zien dat Kylie een tepelpiercing heeft. Een vriend van Kylie postte namelijk een foto van haar op zijn social media waarop Kylie een wel heel strak topje zonder beha er onder droeg waardoor haar tepels erg duidelijk zichtbaar waren. Zie de betreffende foto en de vreemde Snapchat-foto van Kylie hieronder. Wat denk jij? Zou ze echt haar tepels hebben laten piercen? 


Beeld: Snapchat, Instagram

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food