Home / Lifestyle / Nieuws /
Paniek! Gaat dit One Direction lid ook de band verlaten?

Paniek! Gaat dit One Direction lid ook de band verlaten?

Liora - 02-02-2016
Paniek! Gaat dit One Direction lid ook de band verlaten?

Oh no! Nog meer slecht nieuws voor One Direction fans. Het lijkt erop dat nu ook Harry Styles zich los gaat weken van de Britse boyband. Na het hartverscheurende afscheid van Zayn is er een reële kans dat ook Harry de groep gaat verlaten en de band als trio overblijft. In eerste instantie waren het alleen geruchten dat Harry ook de band zou verlaten, maar nu lijken de geruchten serieuze vormen aan te nemen. 

Gaat One Direction van een kwartet naar een trio? De Briste boyband wordt kleiner en kleiner. Het lijkt erop dat Harry Styles (na het dramatsiche vertrek van Zayn Malik) ook de biezen pakt. Het gerucht ging al een tijdje, maar gisterenavond werd door Billboard bekend gemaakt dat Harry toch echt met het management van One Direction heeft gebroken.

One (solo) Direction

Zou Harry geïnspireerd zijn door het vertrek van Zayn? Harry gaat namelijk verder met een andere manager en zich ook richten op een solocarrière, net als Zayn. Op dit moment heeft de band een ingelaste break en is er niet bekend hoe alles daarna opgepakt wordt. Een insider zegt er het volgende over: ”Nothing has changed regarding the hiatus plans for the group, and all will be revealed in due time from the band members' own mouths." To be continued... 

Bron: Billboard.com 
Beeld: Instagram @onedirection

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food