Home / Lifestyle / Nieuws /
Last minute moederdagcadeau nodig? Wij hebben dé tip!

Last minute moederdagcadeau nodig? Wij hebben dé tip!

Laurien - 08-05-2015
Last minute moederdagcadeau nodig? Wij hebben dé tip!

Oh nee, ben je helemaal vergeten dat het zondag Moederdag is? Geen paniek, wij hebben dé tip voor je om je moeder toch nog te verrassen met een last minute cadeau waar ze heel blij mee zal zijn en het wordt ook nog eens aan de deur bezorgd.

Vervoersbedrijf Uber en het online bloemenabonnement Bloomon gaan de samenwerking aan en bezorgen moeders in de grote steden morgen een flinke bos bloemen, speciaal voor Moederdag. Als je morgen tussen 11:00 en 16:00 uur 'flowers on demand' bestelt via de Uber-app, wordt de verse bos bloemen en een bijpassende vaas direct bij je moeder thuisbezorgd. Je kunt de bos natuurlijk ook bij je thuis laten bezorgen en de bloemen zondag, op Moederdag, meenemen naar je moeder.

Deze moederdagactie geldt voor de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Bart Troost, de oprichter van Bloomon legt uit: "Wij bieden drukke stedelingen graag de helpende hand. Dankzij deze samenwerking met Uber kunnen wij zaterdag heel veel moeders, en stiekem ook hun kinderen, blij maken met verse bloemen".

Een Bloomon moederdagboeket inclusief bijpassende vaas kost je €25 (waarvan €3 aan Dance4life gedoneerd wordt) en dit bedrag wordt via de Uber-app van je rekening afgeschreven. Easy does it!

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food