Home / Lifestyle / Nieuws /
Karl Lagerfelds kat Choupette ster in Opel autoreclame

Karl Lagerfelds kat Choupette ster in Opel autoreclame

Liora - 10-10-2014
Karl Lagerfelds kat Choupette ster in Opel autoreclame

Het is niet makkelijk om de kat van Karl Lagerfeld te zijn, Choupette kan het weten. Vierentwintig uur per dag de muse zijn voor je baasje, elke dag actief zijn op social media om de enorme fan base te pleasen, een fotoshoot hier, een videocampagne daar. It's a tough job, but some cat's gotta do it. En Choupette flikt het em weer hoor. Dit keer staat de viervoeter model voor de 2015 kalender van het automerk Opel en het resultaat is te schattig! 

Naast een enorm verwende kat moeten we toegeven dat Choupette, de enige echte kat van Karl Lagerfeld, ook echt wel een prachtige kat is. Zelf wist ze dat natuurlijk allang, ze is niet voor niets regelmatig de muse van Kaiser Karl. De Chanel designer baseerde eerder al meerdere accessoirecollecties op zijn viervoeter en dit jaar komt er ook een heuse make-up lijn op de markt in samenwerking met Shu Uemera, genaamd Shupette, geïnspireerd op de witte kat.

Calendar cat

Nu kan Choupette ook nog eens calendar cat voor een enorm automerk aan het indrukwekkende bovengenoemde rijtje toevoegen. De kalenderkiekjes voor Opel werden uiteraard geschoten door Karl Lagerfeld himself. Kalender kat Choupette mag voor de kalender de Opel Corsa aanprijzen. De 2015 kalender zal volgend jaar verspreid worden in Europa. Check hieronder de te schattige foto's van Choupette voor Opel! 









Bron & beeld: Wwd.com

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food