Home / Lifestyle / Nieuws /
Kanye West post naaktfoto's van Kim Kardashian op Twitter

Kanye West post naaktfoto's van Kim Kardashian op Twitter

Liora - 17-03-2015
Kanye West post naaktfoto's van Kim Kardashian op Twitter

Kanye West blijkt toch een klein hartje te hebben als het gaat om zijn vrouw Kim Kardashian. De rapper/designer/creative/eigenlijkgewoonalleskunner uitte gisteren de liefde voor zijn vrouw via Twitter. Hij deelde namelijk maar liefst acht pikante kiekjes van Kim tijdens een naaktshoot voor een nog onbekend project. Benieuwd naar de sexy kiekjes? Check ze hieronder! 

Kim Kardashian naakt is eigenlijk sinds haar Break The Internet stunt niet zo gek bijzonder meer. We weten onderhand allemaal wel hoe Kim er volledig naakt uitziet. Maar gisteren wist Kanye West zijn vrouw toch weer trending te maken door wat sexy naaktfoto's van Kim te delen op zijn Twitter. Op de foto's is te zien dat Kim naakt poseert voor een fotoshoot, alleen weten we nog niet waarvoor deze fotoshoot is. 

SWISH!

Kanye deelde de onderstaande kiekjes achter elkaar op Twitter met de bijschriften: "SWISH!!", "I'm so lucky", "Congrats baby on 30 million Twitter followers" en "Congrats baby on the show premiere last night". Met het laatste bijschrift doelt Kanye op de premiere van alweer het tiende seizoen van Keeping up with the Kardashians. Ook mama Kris Jenner was blijkbaar trots op de naakte kiekjes van haar dochter en deelde op Instagram een filmpje van de nieuwste teaser van Keeping up with the Kardashians waarin de naaktshoot te zien zal zijn.Bekijk de Instagramvideo en de naaktfoto's die Kanye deelde hieronder! 

Beeld: Pinterest, Twitter @kanyewest, Instagram @krisjenner

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food