Home / Lifestyle / Nieuws /
Grappig: Tom Hanks playbackt en danst in de nieuwe clip van Carly Rae Jepsen

Grappig: Tom Hanks playbackt en danst in de nieuwe clip van Carly Rae Jepsen

Liora - 09-03-2015
Grappig: Tom Hanks playbackt en danst in de nieuwe clip van Carly Rae Jepsen

Moet je even bijkomen op de maandagmiddag? Dan hebben wij het perfecte hilarsiche filmpje voor je, of beter gezegd videoclip. Carly Rae Jepsen heeft namelijk een comeback met een nieuw liedje genaamd I Really Like You en niemand minder dan Tom Hanks speelt de hoofdrol in de nieuwe videoclip. We kunnen alvast verklappen: Tom heeft z'n soepele dansmoves nog niet verleerd... 

Als je een comeback wilt maken in de muziekwereld dan moet je of een monster van een hit hebben OF je zorgt er gewoon voor dat je videoclip gegarandeerd viral gaat. Voor dat laatste koos zangeres Carly Rae Jepsen voor haar nieuwe comeback hit I Really Like You (jeweetwel die van de hit Call Me Maybe). En hoe zorg je ervoor dat je videoclip viral gaat? Juist, door Tom Hanks er in te laten dansen en het hele nummer te laten playbacken! Voeg daar last minute aan het einde van de clip ook nog een dansende Justin Bieber aan toe en hey presto: een viral videoclip is geboren. 

I Really Really Really Really Like You

Benieuwd hoe de bovenstaande ietwat vreemde omschrijving eruitziet? Bekijk de I Really Like You videoclip van Carly Rae Jepsen met Tom Hanks in de hoofdrol hieronder! Wat vinden jullie van de clip? Wij vinden het een geweldige stunt! 

Video: YouTube CarlyRaeJepsenVEVO

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food