Home / Lifestyle / Nieuws /
#fakecationing, de internet trend onder niet-vakantiegangers

#fakecationing, de internet trend onder niet-vakantiegangers

Laurien - 29-07-2014
#fakecationing, de internet trend onder niet-vakantiegangers

Een dagje naar de maan, een middagje op een onbewoond eiland doorbrengen, een ochtend selfies maken tussen de giraffen, het kan allemaal met de nieuwe internet trend #fakecationing. Als digitale vakantieganger maak je al je vrienden stikjaloers met fijne vakantiekiekjes. Fake vakantiekiekjes welteverstaan, gewoon gemaakt achter je bureau tijdens een saaie werkmiddag. Geniaal, toch?

Deze internet/hashtag trend is hoogstwaarschijnlijk ontstaan door mensen die gek werden van de mooie vakantieplaatjes die vrienden en collega's op social media plaatsten, terwijl ze zelf hard aan het werk waren. Je kent ze wel, de hotdogs or legs foto's waarbij vakantiegangers hun bruingekleurde benen op de foto zetten terwijl ze op het strand liggen. Of selfies met een jaloersmakende achtergrond, vaak de zee of een grote stad.

#fakecation #fakecationing #selfie

De niet-vakantiegangers moeten gedacht hebben: 'dit kunnen wij ook'. Dus, men neme een groot beeldscherm of een beamer, een mooie achtergrond bijvoorbeeld de zee, twee paar vingers en een telefoon met camera. Even goed poseren en je #fakecation #hotdogsorlegs #snapshot is gemaakt. Niemand die het verschil ziet! Hoewel, vergeet niet het pijltje uit je beeldscherm te halen en kies voor een geloofwaardige achtergrond. Je hotdogs or legs foto op de maan is misschien ietwat ongeloofwaardig. Bekijk hieronder de mooiste en grappigste #fakecationing plaatjes.

Bron: Buzzfeed/Instagram

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food