Home / Lifestyle / Love & Life /
Weekend tip: Dit zijn de leukste series van dit moment om te kijken

Weekend tip: Dit zijn de leukste series van dit moment om te kijken

Vera - 16-09-2022
Weekend tip: Dit zijn de leukste series van dit moment om te kijken

Dit weekend gaat het regenen, regenen en nog eens regenen. De herfst is écht van start gegaan. Waarom ga je dit weekend niet lekker een serie kijken? Nu het buiten toch slecht weer is hoef je je ook niet schuldig te voelen. Doe een lekker joggingpak aan, pak wat lekkers te eten en dringen en bingewatchen en maar! 

De laatste tijd zijn er heel veel leuke series online gekomen op o.a. Videoland en Netflix. Hieronder geven we je wat leuke titels die zeker het kijken waard zijn. Kijk je mee? 

The Handmaid’s Tale 

Deze serie is gebaseerd op een boek van Margaret Atwood. The Handmaid’s Tale beschrijft het leven in de Republiek Gilead, tot voor kort de Verenigde Staten van Amerika. Onder het bewind van religieuze fundamentalisten is de Republiek geobsedeerd met voortplanting. Door grootschalige milieuvervuiling zijn de meeste vrouwen onvruchtbaar. Vrouwen die dat nog wel zijn, worden de seksslavinnen. Ze moeten baby's produceren voor hun meesters. Wie een kind ter wereld brengt moet het afstaan aan de echtgenote van haar meester. The Handmaid's Tale volgt Offred (ook wel, June) die haar man en dochter verloor en nu probeert te vechten voor haar rechten en het terug vinden van haar dochter. Afgelopen week is een deel van seizoen 5 uitgekomen. Mocht je nog niet zijn begonnen aan deze serie dan is het dit weekend de hoogste tijd! 

Fabulous Lives of Bollywood Wives

Dol op reality series als The Real Housejives of Beverly Hills? Dan ga je deze serie ook leuk vinden! Fabulous Lives of Bollywood Wives is een Indiase reality-tv-serie. De show richt zich op het persoonlijke en professionele leven van Neelam Kothari, Maheep Kapoor, Bhavna Pandey en Seema Kiran Sajdeh, vrouwen van respectievelijk Bollywood-acteurs Samir Soni, Sanjay Kapoor, Chunky Pandey en Sohail Khan. Je wordt meegenomen in hun leven vol luxe en glamour. Op Netflix staan de eerste twee seizoenen online, dus je kunt lekker doorkijken. 

Another Self 

De serie Another Self gaat over Ada, Sevgi en Leyla. De drie hebben een sterke band met elkaar die reeds begon op de universiteit. Echter wordt die band op een bepaald ogenblik op de proef gesteld wanneer blijkt dat Sevgi kanker heeft. Wanneer de kanker bij Sevgi wordt vastgesteld beslist ze om zich niet te laten behandelen in het ziekenhuis. In plaats daarvan gaat ze op zoek naar een mysterieuze man genaamd Zaman. De vriendinnen van Sevgi komen er al snel achter dat ze maar moeilijk op andere gedachten gebracht zal kunnen worden. Het is het begin van een compleet onverwachte reis die ze samen gaan ondernemen. Deze serie is te zien op Netflix. 

Do Revenge

Het mag dan wel geen serie zijn, maar deze film is zeker ook de moeite waard. Do Revende gaat over Drea en Eleanor. Deze twee studentes zijn allebei op zoek naar wraak. Van Drea is een sekstape uitgelekt door haar vriendje Max en de pas overgeplaatste Eleanor worstelt met haar tijd op school nadat er een kwaadaardig gerucht over haar is begonnen. Tijd voor actie! 

Beeld: Instagram

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 41 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 100 views | 1 like