Home / Lifestyle / Love & Life /
Deze drie sterrenbeelden raken altijd alles kwijt

Deze drie sterrenbeelden raken altijd alles kwijt

Vera - 02-08-2023
Deze drie sterrenbeelden raken altijd alles kwijt

Raak jij vaak iets kwijt en krijg je dat ook vaak uit jouw omgeving te horen? Dan is de kans groot dat je een bepaald sterrenbeeld hebt. Er zijn namelijk drie sterrenbeelden die bijna iedere dag wel meerdere kwijtraken. Het is dat hun hoofd vast zit. Benieuwd of jouw sterrenbeeld er ook bij zit? Je checkt ze hier!

Boogschutter

De Boogschutter kan altijd goed belangrijke en minder belangrijke dingen van elkaar onderscheiden. Opruimen en netjes zijn vind de Boogschutter duidelijk minder belangrijk. Hierdoor kan het ook zomaar voorkomen dat ze iets kwijt zijn in alle zooi. Maar geen zorgen, uiteindelijk komt het altijd wel weer tevoorschijn, echt waar! 

Vissen

Vissen zijn echte dagdromers en dit is ook de belangrijkste reden waardoor ze vaak dingen kwijt zijn. Ze zijn druk in hun hoofd en leggen bepaalde dingen ergens neer, maar vijf minuten later zijn ze dit alweer vergeten. Het komt dan ook vaak voor dat Vissen als een kip zonder kop voor het huis rennen, omdat ze weer eens niet weten waar iets ligt. 

Tweelingen

Tweelingen vinden het vaak moeilijk om zich te focussen op iets. Niet alleen op het opruimen, maar ook op dingen meenemen. Ze kunnen gewoon niet meerdere dingen tegelijkertijd doen. Moeten er dingen opgeruimd worden? Dan zal je zien dat Tweelingen juist eerst veel meer zooi creëren, waardoor er echt niets meer te vinden is. Daarna begint de chaos pas echt, want er is niets meer te vinden. Als Tweelingen dingen mee moeten nemen, dan zal je ook zien dat alleen maar de helft daadwerkelijk aan komt, want de rest ligt gewoon nog thuis. 

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 41 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 100 views | 1 like