Home / Lifestyle / Love & Life /
Leuke dingen om vanavond te doen voor Valentijnsdag

Leuke dingen om vanavond te doen voor Valentijnsdag

Vera - 14-02-2022
Leuke dingen om vanavond te doen voor Valentijnsdag

Het is weer Valentijnsdag. Natuurlijk hoef je het niet mega uitgebreid te vieren, maar het is wel leuk om er even stil bij te staan. Liefde is natuurlijk niet is wat vanzelfsprekend is. Je hoeft heus je lover geen mega cadeaus te geven, maar het is wel leuk om samen even iets leuks te doen, toch? Hieronder hebben we wat leuke inspiratie voor je klaarstaan. Kijk je mee?

Naar plek van ontmoeting

Ga vanavond naar de plek waar jullie voor het eerst hebben ontmoet. Of je nu daar naar binnen kunt of niet, het is toch leuk om samen de mooie momenten weer naar boven te halen. 

Thuisbioscoop

Blijf lekker thuis en bouw in de woonkamer je eigen bioscoop. Zorg voor lekkere hapjes, wijn en leuke films. Dekentje erbij en klaar ben je.

Diner voor twee

Eindelijk kan het weer: uiteten! Kies een leuk restaurant uit waar je romantisch kan dineren bij kaarslicht en zorg voor een briefje met wat lieve woorden erop. Romantischer kan bijna niet! 

Avond Stadswandeling

Wonen jullie in de stad? Haal dan een lekkere warme chocolademelk of take away glühwein maak een mooie stadswandeling door jullie stad of dorp. Of het nu regent of niet, bekijk wat mooie gebouwen, klets lekker met elkaar en geniet! 

Spa at home

Wanneer Valentijnsdag zoals dit jaar op een maandag valt, dan is het toch altijd een beetje gekke dag. In het weekend kun je een hele dag wat leuks doen, maar op een maandag zit je toch vaak met werk of je studie. Fix daarom een spa at home. Laat het bad vollopen, doe er wat rozenblaadjes in. Steek wat kaarsen aan en relaxen maar! 

Beeld: Shutterstock

 

 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 118 views | 0 likes
Lifestyle / Food
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
7x Budget zomeractiviteiten voor een onvergetelijk...
18-07-2024 | Vera | 66 views | 0 likes