Home / Lifestyle / Love & Life /
5x leuke ideeën voor een zomerdate

5x leuke ideeën voor een zomerdate

Vera - 29-06-2023
5x leuke ideeën voor een zomerdate

Wist je dat in de zomer de meeste relaties beginnen? Daten is naast hartstikke leuk ook erg spannend. Wat moet je aandoen? En wat gaan jullie doen? Allemaal vragen die voorbijkomen. Heb je nog wat leuke inspiratie nodig om te gaan doen? We hebben hier wat leuke date ideeën voor in de zomer!

SUPPEN

SUP staat voor Stand Up Paddle en is op dit moment een enorm populaire watersport. Suppen is superleuk en is een complete training voor het hele lichaam. Je staat met suppen op een grote surfplank en met een lange peddel in je hand ga je het water op! Fun gegarandeerd!

KANOËN

Tijd voor wat verkoeling? Stap dan eens in een kano! In het Biesbosch bijvoorbeeld kun je door de mooiste natuur kanovaren. Je kunt dan gelijk erachter komen of jullie goed zijn in teamwork, of niet.

PICKNICKEN

Wat is er romantischer dan op een mooie dag in het park of op het strand te picknicken? Zo leer je elkaar onder het genot van een hapje en drankje écht kennen. Maak wat lekkere broodjes klaar, haal een flesje prosecco en wat vruchtensap en je bent ready to go!

TANDEM TOUR

Ben jij een ster in fietsen? Eens kijken of jij ook zo goed kan fietsen op een tandem. Dit is superleuk om eens te doen met je date. Maak een leuke tour door een mooie omgeving of door een toffe stad en ga ondertussen ergens gezellig lunchen of dineren. Oh en een tip: ga achterop zitten. Dan laat je hem soms even al het fietswerk doen zonder dat hij het ziet.

HET TERRAS OP

Ben je niet zo erg van dingen doen? Ga dan gewoon het terras op met je date en ga wat drankjes doen. De mensen die langskomen lopen zorgen sowieso voor gesprekstof, maak je maar geen zorgen!  

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 41 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 100 views | 1 like