Home / Lifestyle / Love & Life /
Herkenbare dingen als je in een groepsapp met je familie zit

Herkenbare dingen als je in een groepsapp met je familie zit

Vera - 10-02-2023
Herkenbare dingen als je in een groepsapp met je familie zit

Wat zijn we toch doll op WhatsApp! Zonder deze app zouden we onze familieleden veel minder spreken. Bellen? Dat doen we allang niet meer. Appen is veel handiger. Zit jij ook met je ouders, broers en zussen, Tante Ria, Oom Cor of misschien nog wel jouw opa en oma in een groepsapp? Dan herken je deze dingen vast wel!

AUTOCORRECT

Dat ‘Hoe’ in ‘Hoer’ kan veranderen en ‘Precies’ in ‘Penis’… Die verrekte autocorrect ook altijd. Vooral jouw opa en oma lijken er altijd problemen mee te hebben. 

ALTIJD TE LAAT

Het zijn altijd dezelfde mensen die 50.282 berichten later pas reageren en dan willen ze nog een korte samenvatting ook. Hallo, een beetje up-to-date blijven.

DE AANDACHTVRAGER

Dat iemand uit jouw gezin verwacht dat je binnen 2 minuten gaat antwoorden op een vraag. En als je dat niet doet dan komen er 5 regels met alleen maar vraagtekens.

EÉN WOORD PER ZIN

Tjah, die heb je er ook nog bij. Een paar zinnen achterelkaar typen? Welnee, waarom zou je als het ook per woord, of als je geluk hebt een paar woorden, kan? Je hebt dan zo 10 berichten, terwijl het eigenlijk maar één zin is.

EEN NIEUW GESPREK

Terwijl je het met je ouders hebt over de verjaardag van je vader, beginnen je broers het te hebben over een voetbalwedstrijd die die avond plaats gaat vinden. Joehoe, ik volg het niet meer! Eén gesprek tegelijkertijd, please!

IS AAN HET TYPEN…

En dan heb je nog dat een familielid die ongeveer één uur over een zin doet. Je ziet maar ‘…’ is aan het typen staan. En dan stopt diegene met typen en zie je alleen het woord ‘Goed’ in je app staan. Mi gaddo… Is dat nou echt zo moeilijk?

GEEN REACTIE

Dat jij een vraag stelt in de groepsapp, maar niemand gewoon een reactie geeft en dat terwijl je kunt zien dat iedereen. Ja… IEDEREEN! Jouw berichtje heeft gelezen. Het is dat het je familie is, maar anders.

ME, MYSELF & I

Een echt gesprek heb je niet in de groepsapp, iedereen heeft het eigenlijk alleen maar over zichzelf. Je oom die net terug is van een visvakantie en je tante die roept dat het shoppen in Londen zo leuk was. Maar reageren op elkaar? No way, José.

FOTO’S

Heel leuk hoor al die baby’s, honden en katten van jouw familieleden. Maar die foto’s… Pfff… Om te janken! De hond van je ouders op het strand, de hond die in bad is geweest, de hond die aan het poepen is. En dan nog niet te beginnen over de kat van je tante en de baby van je broer. Jouw fotoalbum op je telefoon staat er automatisch vol mee.

WAT NOU, NEDERLANDS?

Geen hoofdletters, geen punten, geen komma’s. Waarom zou je ook eigenlijk? Zo heeft de rest nog even een leuke hersenkraker te doen om te zien wat er nou eigenlijk allemaal staat.

Beelden: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 41 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 100 views | 1 like