Home / Lifestyle / Love & Life /
Yes! Op déze datum staat seizoen 4 van Emily in Paris op Netflix

Yes! Op déze datum staat seizoen 4 van Emily in Paris op Netflix

Vera - 21-05-2024
Yes! Op déze datum staat seizoen 4 van Emily in Paris op Netflix

Netflix heeft eindelijk de datum onthuld waarop seizoen 4 van Emily in Paris te zien is en dat is stiekem sneller dan we hadden verwacht. Lees hieronder alles over het nieuwe seizoen.

Seizoen 4 Emily in Paris vertraging opgelopen

Eind vorig jaar liet Netflix weten dat het nieuwe seizoen van de serie een grote vertraging had opgelopen. De opnames waren vertraagd vanwege een schrijversstaking. Deze staking vond plaats doordat de leden van vakbond Writers Guild of America (WGA) tijdelijk waren gestopt. De reden? Doordat streamingsdiensten de industrie overnemen, hebben ze de laatste jaren veel minder inkomsten gehad. Ze wilden een hoger salaris én contracten van meerdere jaren.

Wanneer komt seizoen 4 van Emily in Paris op Netflix?

Emily in Paris is dus terug en de serie komt sneller online dan we hadden verwacht. Seizoen 4 van de populaire serie wordt opgesplitst in twee delen van vijf afleveringen. Part 1 komt online op 15 augustus 2024 en part 2 volgt daarna op 12 september. 

Cast Emily in Paris seizoen 4

In het vierde seizoen van de Netflix-serie keert Lily Collins terug als Emily Cooper. Ook zien we andere vaste gezichten als Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount ook weer verschijnen. 

Wat kunnen we verwachten in seizoen 4? 

Emily is van slag na alle dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriels bruiloft. Emily heeft gevoelens voor twee mannen, met wie ze allebei een chemie heeft. Het maakt het er allemaal niet makkelijker op dat Gabriel en Camille een baby verwachten. Ook voor Alfie is het allemaal niet makkelijk. Hij wil bij Emily zijn, maar niet als hij een tweede keus is. Ook op Emily’s werk gaat het allemaal niet makkelijk. Sylvie moet een lastig dilemma uit het verleden onder ogen zien en ook worstelt ze met het team. 

Liefs, Vera

Beeld: Shutterstock

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 45 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like