Home / Lifestyle / Love & Life /
5x leuke ideeën als je geen zin hebt om Koningsdag te vieren

5x leuke ideeën als je geen zin hebt om Koningsdag te vieren

Vera - 27-04-2023
5x leuke ideeën als je geen zin hebt om Koningsdag te vieren

Voor de één is Koningsdag een dag waar ze ieder jaar weer naar uitkijken: lekker feesten, langs de rommelmarkten, noem maar op! Niet iedereen is zo dol op deze dag. Zeker niet als je niet van feesten en drukte houdt. Wil je vandaag Koningsdag ontvluchten? Check dan hieronder wat leuke ideeën om te doen! 

Lunchen en winkelen IN ANTWERPEN

Ben je dol op lekker eten en op winkelen? Spring dan in de auto (of trein) en ga richting Antwerpen! Ga hier een dagje winkelen. Check de leukste jurkjes voor de lente, de mooiste bikini's voor de zomer en ga lekker uitgebreid lunchen op het terras. 

DAGJE wellness

Even lekker een dagje weg in eigen land? Veel spa's zijn op Koningsdag gewoon open! Pak een sauna, zwem wat, lunch uitgebreid en sluit de dag af met een lekkere massage. Hierna ben je helemaal weer opgeladen en kun je er weer tegenaan!

OUTLET SHOPPEN IN DUITSLAND

Net over de grens in Duitsland ligt het grote winkelcentrum FOC Ochtrup. In dit grote Factory Outlet Centrum koop je veel merkkleding met korting. Je hebt hier winkels van o.a. Nike, Adidas, Only en nog veel meer! 

NETFLIX & CHILL

Helemaal geen zin om naar buiten te gaan? Zorg dan dat je lekker veel eten en drinken hebt ingeslagen en begin aan die ene leuke serie die je al tijden wilde zien. Netflix staat weer vol met leuke series en films. Op deze manier heb je binnen even een heerlijk relax dagje. 

WANDELING op het strand

Rij of fiets naar het strand om een lekkere wandeling te maken. Of het nu regent of niet: een frisse neus halen is altijd een goed idee. 

Beeld: Shutterstock 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Yes! Op déze datum staat seizoen 4 van Emily in Pa...
21-05-2024 | Vera | 169 views | 1 like
Lifestyle / Food
placeholder image
HEMA verkoopt proteïne repen van tompouce en stroo...
20-05-2024 | Vera | 145 views | 8 likes
Lifestyle / Events
placeholder image
Tentoonstelling Dior in Kunstmuseum Den Haag
17-05-2024 | Vera | 119 views | 5 likes