Home / Lifestyle / Gadgets /
Deze mini-wasmachine van Action wil je hebben voor op vakantie

Deze mini-wasmachine van Action wil je hebben voor op vakantie

Vera - 03-07-2024
Deze mini-wasmachine van Action wil je hebben voor op vakantie

Of je nu wil of niet: ook op vakantie krijg je vieze kleding. Als je naar een warme bestemming gaat, is jouw kleding misschien nog wel viezer, dan wanneer je thuis bent. Gelukkig heeft Action nu een geniale gadget op de mark gebracht, die we allemaal wel kunnen gebruiken: een mini-wasmachine. 


Geen gedoe meer met deze mini-wasmachine

Bijna niemand ziet het zitten om op vakantie naar een wasserette op zoek te gaan. Gelukkig hoeft dat niet meer, want Action heeft een mini-wasmachine in het assortiment opgenomen, die je gewoon mee kunt nemen. De wasmachine heeft afmetingen van slechts 34 x 48 x 34 cm en weegt maar 5 kilo. 

Mini-wasmachine is groot genoeg

Je zal wel denken: daar past vast niets in. Toch is dit wel het geval: de wasmachine heeft een laadvermogen van 3 kilo! De ruime 10 liter watertank zorgt er ook voor dat je voldoende water hebt om je was grondig en efficiënt te reinigen en dat allemaal op een maximale wastemperatuur van 60 °C.

SNEL WASJES DRAAIEN

Wie zegt dat een wasmachine altijd lang bezig is? Deze wasmachine heeft een snel wasprogramma van maar 15 minuten, waardoor je op elk moment snel een wasje kan draaien. Zoals je ziet zijn er alleen maar voordelen, zo ook de prijs. Je kunt deze mini-wasmachine online al scoren voor maar €49.95. Wees wel snel, want deze gadget vliegt, net als eerdere jaren, over de toonbanken! 


Liefs, Vera

Beeld: Action

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 118 views | 0 likes
Lifestyle / Food
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
7x Budget zomeractiviteiten voor een onvergetelijk...
18-07-2024 | Vera | 66 views | 0 likes