
Geen chocolade, ijs, cake of donuts dit keer, maar pasta. Wat pasta doet in dit rijtje? Geen idee, maar ik vond dat het tijd werd voor een beetje afwisseling door ook eens een avondmaal als fashion food te kiezen. Op het menu staat een heerlijke pasta met gamba's, basilicum en zelfgemaakte pesto. Mijn favoriet!
Meestal maak ik als ik pasta ga maken zo'n beetje de koelkast leeg en gooi alles bij elkaar in de pan. Pasta is heel goed te combineren met verschillende groenten, kruiden en soorten vlees of vis. Een paar weken geleden kwam ik dit recept op Leonie's blog Gewoon wat een studentje 's avonds eet tegen en deze vond ik toch te lekker om voor mezelf te houden, want er zit iets in waar ik absoluut een zwak voor heb: gamba's.
Ingrediënten
- Pasta
- 150 gr gamba's
- 3 el olijfolie
- 3 el pijnboompitten
- 3e Parmezaanse kaas
- 15 blaadjes verse basilicum
How to
Maak de (verse) pasta klaar zoals op de verpakking staat aangegeven. Bak de gamba's voor 4 minuten in een pan. Voeg vervolgens de basilicum, pijnboompitten, kaas en olijfolie in een hoge kom en mix alles goed door elkaar met een staafmixer. De pesto is klaar. Doe de pesto bij de pasta, voeg de garnalen toe en je pasta met zelfgemaakte pesto is ready to eat!
Bron: Gewoon wat een studentje 's avonds eet
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF