Volgende week is het alweer Pasen en dat betekent vaak lekker ontbijten/brunchen met de familie. Het leukste dat er is, want je kan de tafel super vrolijk versieren met gekleurde paaseieren, maar je kan ook de lekkerste gerechten op tafel zetten. Ben jij de chef voor het Paasontbijt, maar wil je niet alleen maar afbakbroodjes? Dan is dit heerlijk recept voor het Paasontbijt perfect voor jou. Zo wordt het een heel fancy Paasontbijt volgende week!
Wil jij je familie verwennen met een heerlijk ontbijtje op Eerste of Tweede Paasdag? Dan gaat dat zeker lukken met deze cheesecake chocolade eieren. Ze zien er super vrolijk uit en het is weer eens wat anders dan die standaard broodjes en eitjes tijdens Pasen. Dus ren snel naar de winkel om alle ingrediënten voor dit Paasontbijt in te slaan en ga morgen of overmorgen lekker de keukenprinses uithangen.
Mix de roomkaas, mascarpone, slagroom, poedersuiker en het sap van een halve citroen goed samen totdat het een glad mengsel wordt. Vervolgens ga je de chocolade eieren door de helft snijden met een warm mes. Spuit een klein laagje cheesecake-vulling in de halve chocolade eieren. Vervolgens doe je overal een eetlepel abrikozenjam in, zodat het op eigeel lijkt. De rest van het ei vul je nog met de cheesecake-vulling. Versier je chocolade cheesecake eieren nog met wat chocolade snippers en ze zijn klaar voor het Paasontbijt!
Beginbeeld: Shutterstock.com
Beeld: Instagram
Liefs, Esther