Ken je nog die lekkere Chokotoff’s van Cote d’Or? Vroeger ging zo’n zak bij mij zo in een dag op en stiekem waren ze nog lekkerder als je ze even in de vriezer legde. Mmmm... Echt niet dat ze alleen lekker zijn als snoepje, want wat dacht je van in een cake of taart? Dat is toch heaven? Daarom hebben we deze cake voor je gemaakt. Kijk je mee naar dit lekkere recept voor een Chokotoff cake? Nom, nom, nom...
Wat heb je nodig?
- 18 Cote d’Or Chokotoff’s
- 3 eieren
- 150 gram poedersuiker
- 150 gram boter
- ½ zakje bakpoeder
- 150 gram bloem
- ½ tl zout

Hoe maak je het?
- Zet de oven aan op 180 graden en vet een groot cakeblik in met wat boter.
- Smelt ondertussen de Chokotoff’s op laag vuur en doe daar de boter ook bij.
- Mix in een kom de poedersuiker met de eieren en voeg daar ook de gesmolten Chokotoff’s, bloem, zout en het halve zakje bakpoeder bij. Mix dit allemaal tot het egaal is geworden.
- Doe de mix vervolgens in het blik en zet het voor ongeveer een uur in de oven.
- Laat de cake daarna goed afkoelen en dan? Eten maar!
Enjoy!
Beelden: Shutterstock
Liefs, Vera