Ben je dol op brownies, maar wil je weleens een keer wat anders? Maak dan eens blondies, dit is het lichtere zusje van de o-zo verrukkelijke brownie! En wat nog lekkerder is, is om deze blondie te combineren met frambozen. Bekijk hieronder het heerlijke recept van blondies met frambozen. Kijk je mee?
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Smelt de boter in een pan en doe de suiker erbij. Mix dit tot een glad geheel.
3. Voeg daarna de eieren eraan toe, samen met de vanille. Mix het daarna op een hoge snelheid voor ongeveer 2 minuten.
4. Daarna is het tijd om de bloem en een snufje zout toe te voegen. Mix het nog even door.
5. Tijd voor de chocolade snippers en de frambozen! Spatel deze door het beslag en daarna kun je het beslag verdelen over de vorm.
6. Bak de blondie in 30 minuten goudbruin. En daarna? Smullen maar!
Beeld: Shutterstock
Liefs, Vera