Home / Lifestyle / Food /
McDonald’s komt met limited edition flessen fritessaus

McDonald’s komt met limited edition flessen fritessaus

Vera - 02-06-2024
McDonald’s komt met limited edition flessen fritessaus

McDonald’s brengt een limited edition fles van hun klassieke fritessaus op de markt! Vanaf dinsdag 4 juni kun je deze iconische saus in een handige knijpfles van 250 ml kopen. En het beste nieuws? Het kost je slechts €3,50!

We kennen allemaal de kleine zakjes saus die je bij je frietjes krijgt in de McDonald’s. Handig voor onderweg, maar niet altijd even praktisch als je thuis van die heerlijke gele saus wilt genieten. Gelukkig heeft McDonald’s geluisterd naar de fans en besloten om een limited edition fles fritessaus uit te brengen. Eindelijk kunnen we deze geliefde saus ook buiten de fastfoodketen proeven.

McDonalds limited edition fritessaus fles

De fles bevat maar liefst 250 ml van de iconische gele saus. Perfect om je frietjes, hotdogs, eieren of zelfs broccoli mee te dippen. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er niet stiekem het groene folietje van het sausbakje afgelikt? Met deze fles kun je dat gewoon thuis doen.

MCDonalds app exclusive

Hoe kom je aan zo’n limited edition fles? Je kunt de fritessaus alleen als ‘Deal’ via de McDonald’s App kopen. Dus zorg ervoor dat je de app hebt gedownload en klaarstaat op 4 juni, want op=op! Voor slechts €3,50 haal je een hele fles pure geluk in huis. En geloof me, dat is het waard.

Vanaf 4 juni in de APP

Dus, noteer het in je agenda: 4 juni 2024. De dag waarop je jouw eigen fles McDonald’s fritessaus kunt bemachtigen. Of je nu een echte sausliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar deze limited edition, dit is een kans die je niet wilt missen.

Foto's: McDonalds

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like