Deze brownie-cookie-marshmallow snacks zijn eigenlijk een variatie op de Amerikaanse s'mores: koekjes met daarop een plak chocolade en een gesmolten warme marshmallow. De naam s'more blijkt een samenstelling te zijn van 'some more' wat je kennelijk denkt na het eten van een s'more. Hieronder geven we je het recept voor omgekeerde s'mores.
Een s'more bestaat uit een biscuitje, een stuk chocolade, een gesmolten marshmallow en daarboven op weer een biscuitje. Deze brownie-cookie-marshmallow snacks maken we net even anders, maar je hebt wel dezelfde soort ingrediënten nodig: biscuitjes (of speculaasjes of een ander plat 'droog' koekje wat je lekker vindt), een pak brownie mix plus ingrediënten volgens de verpakking, mini marshmallows.
Maak het browniebeslag klaar zoals staat aangegeven op de verpakking. Vet een ovenschaal in en verdeel daar de helft van de browniemix in. Verdeel daarover de koekjes totdat je geen browniemix meer zit, snijd de koekjes eventueel op maat. Verdeel dan de 'koekjesbodem' met marshmallows en giet vervolgens de rest van de browniemix erover.
Bak de brownies volgens de verpakking, maar houd de oven goed in de gaten. De satéprikkertest om te kijken of je brownie goed is, gaat in dit geval helaas niet op vanwege de gesmolten marshmallows, maar kijk of de bovenkant van je brownie een knapperig korstje heeft, dan zijn ze klaar. De binnenkant mag namelijk nog lekker smeuïg zijn. En nu: een klein beetje laten afkoelen als je dat kan, snijden en smullen maar!
Bron: Tablespoon
Liefs, Laurien