
Ben jij ook een echte pindakaas lover? Ja? Hier nog een paar hoor! Hier gaatgeen dag voorbij zonder pindakaas. Of het nou op een boterham, een beschuitje of een cracker wordt gesmeerd, wij eten het. En oja, vergeet een appel met pindakaas niet! Allemaal leuk en aardig, maar een taart is natuurlijk het lekkerste. Daarom hebben we vandaag voor jou een heerlijk recept voor een Oreo pindakaastaart!
Wat heb je nodig?
- 20 oreokoekjes
- 400 gram pindakaas
- 175 gram boter
- 175 gram poedersuiker
- 200 gram pure chocolade
Hoe maak je het?
- Smelt de boter en stop ondertussen de koekjes in de keukenmachine en maal ze fijn.
- Meng 75 gram van de boter door de koekkruimels en druk het mengsel tegen de boven van de ingevette taartvorm. Laat dit vervolgens even opstijven in de koelkast.
- Meng daarna de pindakaas met de poedersuiker en doe dit op de koekjesbodem.
- Smelt vervolgens de pure chocolade met de overgebleven boter in een pannetje en spreid daarna dit mengel uit over de pindakaas.
- Laat daarna de taart 1,5 uur opstijven in de koelkast. En daarna? Eten maar!
Enjoy!
Beelden: Shutterstock
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF