Home / Lifestyle / Food /
Geniaal: Jumbo verkoopt een Pizza Worstenbroodje

Geniaal: Jumbo verkoopt een Pizza Worstenbroodje

Vera - 24-05-2021
Geniaal: Jumbo verkoopt een Pizza Worstenbroodje

Kan iemand je in de nacht wakker maken voor een worstenbroodje en eet je deze lekkernij dan ook graag als ontbijt, lunch of gewoon als avondeten? Ha! Dan hebben we hier toch wat leuks voor je. Iets waar elke liefhebber van worstenbroodjes wel blij van wordt, namelijk: pizza worstenbroodje! Ja, je leest het goed. Hieronder lees je alles over deze nieuwe pizza. Kijk je mee?

Of je nu uit Brabant komt of niet: worstenbroodjes zijn gewoon heerlijk. En dat moeten de bedenkers van deze pizza ook hebben gedacht. Jumbo heeft vanaf vorige week namelijk Pizza Worstenbroodje in de schappen liggen en daar worden we best blij van! De pizza maakt onderdeel uit van een speciaal oranje assortiment ter gelegenheid van de sportzomer. 

Hebben? 

Pizza worstenbroodje is royaal belegd met o.a. mozzarella, tomatensaus, spek en natuurlijk… Worstenbroodjes! En als kers op de taart, uhhh pizza, wordt er ook nog een zakje curry als extraatje bijgeleverd! De pizza van 500 gram ligt voor €5 in de schappen bij de Jumbo. En mocht je benieuwd zijn naar het aantal calorieën: per pizza werk je er zo’n 2000 naar binnen! 

Beeld: Instagram Jumbo 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Wow: Baby Reindeer-stalker eist schadevergoeding v...
13-06-2024 | Vera | 36 views | 0 likes
Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Food