Home / Lifestyle / Food /
HEMA verkoopt proteïne repen van tompouce en stroopwafel

HEMA verkoopt proteïne repen van tompouce en stroopwafel

Vera - 20-05-2024
HEMA verkoopt proteïne repen van tompouce en stroopwafel

HEMA is een samenwerking aangegaan met NutritionXXL en heeft deze week eitwitpoeder en eiwitrepen gelanceerd met tompouce smaak. Naast deze variant heeft HEMA ook eiwitrepen en eiwitpoeder met stroopwafelsmaak. Zo wordt fitnessen en spieren kweken natuurkijk een eitje!

HEMA tompouce proteïne repen en wheypoeder

HEMA en XXL Nutrition zijn een samenwerking aangegaan om eiwitrijke producten te creëren in de smaken van de welkbekende Hollandse stroopwafel en tompouce. De proteïne repen en wheypoeders zijn nu verkrijgbaar in zowel de HEMA winkels als via de webshop, en we kunnen je vertellen dat het zeker de moeite waard is om te proberen. Eerlijk is eerlijk, wie zou een ouderwetse Hollandse stroopwafel of een typische HEMA-tompouce kunnen weerstaan tijdens het sporten?

tijdelijk hema korting

In tegenstelling tot andere blogs hebben wij de producten wel in de HEMA webshop gevonden. Je krijgt zelfs tijdelijk korting, want op de repen geldt op het moment van schrijven 10+2 gratis en de Whey Delicious is afgeprijsd van €17 naar €15. Mocht deze extra korting niet meer gelden, dan kun je altijd nog kijken of er een HEMA kortingscode is. Onder vind je de links naar de producten.

XXL Nutrition Whey Delicious tompouce

XXL Nutrition Whey Delicious stroopwafel

XXL Nutrition proteïne reep tompouce

XXL Nutrition proteïne reep stroopwafel

Waarom PROTEÏNE REPEN EN WHEYPOEDER

Als je regelmatig naar de gym gaat, dan zijn extra eiwitten een must als je bewust bezig bent met spieropbouw. Het kan natuurlijk geen kwaad om wat extra eiwitten te nemen, zodat je spieren optimaal kunnen groeien als je traint. Bovendien zijn deze smaken erg lekker aldus ons, en als je een zoetekauw bent, weten we zeker dat je zowel de tompouce als stroopwafelsmaak ook lekker vindt.

WAt zit in de hema PROTEÏNE REPEN?

In de knapperige proteïne repen zit 20gr eiwit en bovendien zijn ze ook nog eens vezelrijk. Dus het maakt het ook nog eens de ideale snack voor onderweg, Let wel op allergenen, want n de repen zitten o.a. gluten en kunnen sporen bevatten van pinda's, sesamzaad en noten. Bekijk dus goed de ingrediënten in de HEMA webshop of op de verpakking.

© Fashionlab

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 45 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like