Home / Lifestyle / Food /
Hands Off My Chocolate lanceert nieuwe plantaardige variant 

Hands Off My Chocolate lanceert nieuwe plantaardige variant 

Vera - 09-07-2022
Hands Off My Chocolate lanceert nieuwe plantaardige variant 

Ook zo’n fan van de chocola van Hands Off My Chocolate? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Hands Off My Chocolate introduceert nu namelijk de Smooth No M!lk reep! Na de populariteit van de eerder uitgebrachte vegan chocoladeproducten kon een plantaardige variant op de klassieke melkchocoladereep natuurlijk niet ontbreken in het Hands Off-assortiment! Hieronder vertellen we je alles over deze nieuwe smaak! 

Het merk heeft een nieuwe smaak op de markt gebracht. De nieuwe Smooth No M!lk reep is op basis van rijstemelk en gemengd met een flinke hoeveelheid hazelnootpraliné waardoor hij net zo romig en vol van smaak is als een ‘normale’ melkchocoladereep. Hands Off maakt de plantaardige keuze zo weer een stuk makkelijker voor een nog breder publiek.

Ook twee andere vegan varianten

Eerder bracht het populaire chocolademerk al twee andere vegan smaken uit: de Oat Cookies & Caramel en de Caramel Seasalt. De eerste is een pure variant en de ander een 'melkchocolade' variant die is geïnspireerd op de meest populaire choco smaak van Nederland: de karamel-zeezout-melkchocolade-combinatie. Met deze smaken wilde Hands Off plantaardige chocolade toegankelijker maken voor het brede publiek. De smaken werden zo populair dat nu ook voor een derde smaak is gekozen! 

Waar is hands off my chocolate te koop?

Hands Off My Chocolate repen zijn onder andere verkrijgbaar in de volgende supermarkten: Albert Heijn, Jumbo, Vomar, Coop, Plus, Jan Linders, Poeisz, Spar en Makro. Het aanbod kan verschillen per supermarktketen en per winkel.

Beeld: Hands Off My Chocolate

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Food
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Nieuw onderzoek: Kleding van je vriend dragen is h...
07-06-2024 | Vera | 63 views | 2 likes