Home / Lifestyle / Food /
4x foodfestivals die jij in de lente en zomer van 2024 wil bezoeken

4x foodfestivals die jij in de lente en zomer van 2024 wil bezoeken

Vera - 23-05-2024
4x foodfestivals die jij in de lente en zomer van 2024 wil bezoeken

Dol op een lekker hapje en drankje in de zon? Ga dan deze lente en zomer zeker naar een tof foodfestival. Fashionlab heeft hieronder de leukste foodfestivals van 2024 voor je op een rijtje gezet. 


Heerlijk eten en drinken, een zonnetje erbij en goed gezelschap. Een foodfestival is voor iedereen leuk om te bezoeken. Zelfs met kinderen! 

Foodfestivals 2024: noteer deze festivals in je agenda 

Lepeltje lepeltje 

Waar? Meerdere locaties

Wanneer? 9 mei tot 25 augustus 

Van 9 mei tot 25 augustus trekt Lepeltje Lepeltje door Nederland. Van Eindhoven, Dordrecht, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht naar Zwolle. Bij dit roodfestival kun je een uitgebreide selectie aan gerechten en keukens proberen. Daarnaast is er ook van live muziek te genieten. Het wordt dan ook één groot feest. 

TREK 

Waar? Meerdere locaties

Wanneer? 9 mei tot 8 september 

TREK is een van de bekendste foodfestivals van Nederland. In 2024 gaan ze naar Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch, Amsterdam en weer Utrecht. Ook hier kun je de lekkerste hapjes en drankjes nuttigen. En het leuke aan dit foodfestival is dat de entree gratis is! 

TOOST

Waar? Zuid-Holland

Wanneer? 26 april tot 22 september

Woon je toevallig in Zuid-Holland? Lucky you! Dan weet je zeker dat je deze zomer lekker eet en drinkt. Je kunt bij TOOST namelijk de lekkerste hapjes en drankjes scoren. TOOST is onder andere in Vlaardingen, Alphen aan den Rijn, Rijswijk en Brielle te vinden. 

BITE of Amsterdam

Waar? Amstelpark, Amsterdam

Wanneer? 31 mei t/m 2 juni 

Dol op culinair eten van hoge kwaliteit? Dan moet je zeker even langs BITE of Amsterdam. Hier kun je namelijk proefporties proberen die samengesteld zijn door topchefs als Alain Caron, Bas van Kranen en Soenil Bahadoer. Altijd al willen doen? Grijp dan nu je kans! 

Liefs, Vera

Beeld: Shutterstock

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like