
Hou maar een gaatje vrij na het eten, want wij hebben voor alle witte chocoladefans onder ons het ultieme toetje gevonden: een witte chocolade ijsreep met aardbeien en pistachenootjes. Het recept is daarnaast verbluffend eenvoudig én je hebt maar drie ingrediënten nodig.
Toen we dit zoete recept ontdekten op leelalicious konden we niet anders dan het dezelfde week nog uitproberen. Het resultaat (zie onze creatie hieronder) is zo lekker dat we dit iedere dag wel als toetje willen eten. Dus heb je binnenkort een dinnerdate met vriendinnen bij jou thuis? Schotel dan dit dessert voor en ze willen gegarandeerd nog eens bij je komen eten.
Ingrediënten
- 1 witte chocoladereep (ongeveer 100 gr)
- 10 gr bevroren aardbeien
- 30 gr pistachenootjes (in schil)
- Je kan ook andere ingrediënten kiezen in plaats van bovenstaande
How to
1. Haal de pistachenootjes uit de schil en hak deze fijn en de aardbeien in stukjes.
2. Breek de witte chocoladereep in kleine stukjes en smelt deze in de magnetron. Doe dit door de magnetron op 700 Watt te zetten voor ongeveer 3 minuten.
3. Voeg bijna alle nootjes en aardbeien toe en roer goed door. Verspreid vervolgens het geheel met een spatel. Sprinkel de overige nootjes en stukjes aardbei over de chocolade.
4. Doe het in de vriezer en wacht totdat de chocolade is uitgehard. Breek het in stukjes en smullen maar!
Ga jij dit witte chocolade toetje maken? Laat ons weten hoe je het vond en maakt kans op een giftcard ter waarde van €25!
Bron: leelalicious
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF