Heb je weleens chocolade van het merk Hershey’s gegeten? Het smaakt anders dan normale chocolade, het is namelijk iets zoeter en daarom echt goddelijk. Deze chocolade ‘envelopjes’ maak je met pindakaas, marshmallows en Hershey Kisses, OMG!
Nu de feestdagen voor de deur staan, wil je je visite (of jezelf) iets lekkers geven. Hallo, het is december! Dit recept is zo makkelijk als wat en je hebt maar vijf ingrediënten nodig, waaronder Hershey's Kisses. Als echte chocoladefan heb je vast weleens Hershey’s geproefd. Je vindt het verrukkelijk of ronduit smerig. Er is geen middenweg mogelijk. Ik vind het heerlijk! Voor dit recept kan je alle variaties Hershey’s Kisses gebruiken dus als je niet van melk of van puur houdt, dan kan je het op deze manier naar eigen smaak aanpassen. Geen liefhebber van Hershey's? Ferrero Rocher bonbons lijken me hier ook héérlijk in!
• Taartdeeg (te koop bij AH)
• 60 ml marshmallow fluff
• 60 gr pindakaas
• 18 uitgepakte Hershey's Kisses of Ferrero Rocher bonbons
• Chocolate chips
• Poedersuiker
1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg alvast een bakplaat met een stuk bakpapier klaar. Rol het deeg uit en steek rondjes uit (met bijvoorbeeld grote kopjes van 5 cm doorsnede).
2. Smeer een beetje marshmallow fluff uit, gevolgd door een smak pindakaas en zet in het midden een Hershey's Kiss chocolaatje. Vouw het envelopje dicht en herhaal deze stappen totdat alle enveloppen klaar zijn.
3. Bak ze 18 tot 20 minuten in de oven. Laat ze afkoelen, besprenkel ze met gesmolten chocolade en tot slot een beetje poedersuiker. Yummie!
Bron: I Heart Nap Time
Liefs, Mariska