
Zin om iets lekkers te maken? Iets met chocola is altijd een goed idee, toch? En zeker als het om Toblerone chocola gaat. We hebben hier het heerlijke recept voor je klaarstaan van Toblerone chocolade mousse. Het is leuk om te maken en daarnaast ook nog een verrukkelijk. Succes gegarandeerd! Kijk je mee naar dit lekkere recept?
Dit lekkere toetje, of tussendoortje, kun je eenvoudig maken. Met maar een paar ingrediënten heb je het al klaar. En geloof ons: dit ga je lekker vinden! Bekijk hieronder de ingrediënten en de stappen hoe je het maakt. Succes!
WAT HEB JE NODIG?
x 1 kleine reep Toblerone
x 2 eieren (alleen eiwit)
x 250 ml slagroom
x 1 snufje zout
HOE MAAK JE HET?
1. Breek de eieren en hou het eiwit apart. Klok het eiwit met een snufje zout stijf.
2. Doe de slagroom in een andere kom en klop dit ook stijf.
3. Voeg daarna de kommen samen en schep het langzaam door elkaar.
4. Pak de reep Toblerone en hou 1/4e van de reep apart voor later.
5. Smelt het grote deel au-bain-marie.
6. Daarna is het tijd om de gesmolten chocolade door de slagroommix.
7. Doe de mousse daarna in een mooi glas en laat het 2 tot 3 uur opstijven in de koelkast.
8. Schaaf voor het serveren het laatste blokje Toblerone over de glazen.
Enjoy!
Beeld: Shutterstock
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF