Laat je niet langer meer betrappen bij McDonald's in de wachtrij om je favoriete burger te scoren, maar maak deze sneaky in je eigen keuken dankzij dit Big Mac recept. Het is ook nog eens een heel simpel gerecht, dus het staat in een handomdraai op tafel. Uitermate geschikt voor een ultieme lazy Sunday.
Is de Big Mac ook jouw favoriete burger en haal je deze het liefst iedere week bij de Mac? Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij hebben het recept gevonden, inclusief de ingrediënten voor de geheime saus. Nodig je vriendinnen uit en zet deze McDonald's hamburgers op tafel. Nomnomnom..
Voor de saus meng je in een kleine kom de mayo, fijngesneden augurken, ketchup, suiker en mosterd. Dek het bakje af en zet hem in de koelkast. Verdeel het vlees in tweeën en leg deze op een stuk bakpapier. Maak er burgers van en bestrooi ze met zout. Leg ze nu onbedekt (op het badkpapier) in de vriezer voor vijf minuten. Bak vervolgens de burgers, ongeveer 2 minuten per kant.
Pak de hamburgerbroodjes en leg deze met het snijvlak in de pan en roast deze ongeveer een minuut. Leg daarna een plakje cheddar op het onderste deel van het broodje en plaats het broodje op een bord. Voeg vervolgens een eetlepel van de saus op de kaas en smeer dit uit, leg de burger erop en voeg een beetje ui toe.
Pak daarna de tweede onderkant van een broodje en leg deze op de burger. Doe hier vervolgens de Big Mac saus op, gevolgd door de sla met daarbovenop weer een burger. Daarbovenop doe je nog een paar uitjes en de plakjes augurk. Leg nu het kapje van de burger bovenop je creatie en je Bic Mac is ready to eat!
Bron: The Daily Meal
Liefs, Mariska