Home / Lifestyle / Food /
Dít zijn de beste late night snacks

Dít zijn de beste late night snacks

Vera - 24-07-2023
Dít zijn de beste late night snacks

Heb jij laat in de avond ook altijd nog zoveel trek in iets lekkers? Erg gezond is het natuurlijk niet om nog een zak chips naar achter te gooien of een pizza in de oven te doen, maar lekker is het wel. Toch zijn er ook gezondere opties. Benieuwd wat goede late night snacks zijn? Je checkt ze hieronder! 

Rijstwafels met pindakaas

Als je veel trek hebt, dan kun je rijstwafels met pindakaas maken. Hiermee krijg je gezonde vetten, koolhydraten en eiwitten binnen. Ook houdt deze snack jouw bloedsuikerspiegel stabiel. Na het eten van twee of drie rijstwafels met pindakaas, heb je zeker geen trek meer tot jouw ontbijt. 

Banaan met honing en kokosrasp

Dol op banaan? Wanneer je niet heel gevoelig bent voor suiker, dan kun je een banaan met honing en wat kokosrasp eten. Bananen bevatten veel vezels, waardoor je in no time vol zit. Ook bevatten bananen kalium. Door dit stofje zal je beter en vaster slapen. De honing en kokosrasp zorgen ervoor dat het een écht feestje wordt. Lekker dat het is. 

Pure chocola

Dol op chocola? Ga dan voor een blok pure chocola. Pure chocola bevat heel weinig suiker en daarnaast veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je voor een langere tijd vol zit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je daarna alsnog naar slechte snacks grijpt. Kies voor normale pure chocola of pure chocola met daarin lekkere noten. Aan jou de keuze. 

Ongezouten noten 

Als je voor een gezonde en lekkere snack wil gaan, dan kun je voor wat ongezouten noten kiezen. Ongezouten noten bevatten veel goede vetten en voedingsstoffen. Denk aan vitamine B, magnesium en calcium. Ga voor amandelen, walnoten, pecannoten of andere ongezouten noten. Natuurlijk kun je ook voor een lekkere ongezouten notenmix gaan. 

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 69 views | 0 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Waarom het goed is om een huisdier om je heen te h...
19-06-2024 | Vera | 24 views | 0 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Nieuwe trend: micro-cheating, maar wat is het?
17-06-2024 | Vera | 0 views | 0 likes