Home / Lifestyle / Food /
HEBBEN: Autodrop lanceert drie nieuwe smaken 

HEBBEN: Autodrop lanceert drie nieuwe smaken 

Vera - 12-02-2023
HEBBEN: Autodrop lanceert drie nieuwe smaken 

Wie kent die lekkere Cadillacs of dubbeldekbussen nu niet? We hebben nu goed nieuws voor de liefhebbers van Autodrop, want ze hebben maar liefst drie nieuwe smaken op de markt gebracht. Deze smaken zijn geïnspireerd op cocktails. Benieuwd? Check hieronder dan alle informatie over deze drie smaken. 

De eerste Autodrop kwam al in 1965 op de markt. De naam is afkomstig van de afbeeldingen van diverse automodellen op de snoepjes, zoals: een kever, Cadillac, T-Fordje en een dubbeldeksbus. Vroeger waren de snoepjes verpakt in een rolletje, die de vorm van een autoband hadden. Tegenwoordig zijn de snoepjes in doosjes verpakt. 

Drie nieuwe smaken 

Het succesvolle merk heeft een nieuwe lijn gelanceerd, genaamd Proefritje. Hieronder vallen drie smaken, die alle drie vernoemd zijn naar een cocktail: Sex on the Beach, Mojito en Piña Colada. Geen zorgen, ze hebben alleen de smaak van cocktails, maar zelf zijn ze helemaal alcoholvrij. Het is daarom voor zowel jong als oud geschikt om te eten. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke vegan! 

Hebben?

Wil je de nieuwe lijn van Autodrop zelf eens proberen? De drie smaken van de lijn Proefritje zijn nu te koop bij o.a. Albert Heijn. Je betaalt er €2.69 per doosje voor.

Beeld: Autodrop

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 41 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 100 views | 1 like