Home / Fashion / Nieuws /
ZARA opent grootste winkel ter wereld in Rotterdam

ZARA opent grootste winkel ter wereld in Rotterdam

Vera - 16-09-2023
ZARA opent grootste winkel ter wereld in Rotterdam

Wie is er nu niet dol op ZARA? Deze winkel heeft natuurlijk ieder seizoen weer een toffe collectie met vele pareltjes daarin. En het is nog betaalbaar ook! Goed nieuws voor alle meiden die in Rotterdam of omstreken wonen. De grootste ZARA-winkel ter wereld komt namelijk in Rotterdam! Hieronder lees je alles over dit goede nieuws. 

De CEO van ZARA, Óscar García-Maceiras, bevestigde gisteren aan FashionNetwork dat ze in de Maasstad binnenkort de grootste ZARA ter wereld openen. En deze gaat echt gigantisch worden! Drie etages vol met kleding, accessoires, beauty en woonaccessoires. Hoe tof is dat? 

9000 m2

De nieuwe locatie zal 9000 m2 groot zijn en er komt niet alleen kleding, nee… Ook komt er een hele ZARA Home afdeling! Mooie vazen, handdoeken, lampen: alles is bij ZARA Home verkrijgbaar voor een fijne prijs. Ook hebben ze veel accessoires om kinderkamers mee te pimpen.

Sneller dan gedacht

De ZARA komt in een pand aan de Coolsingel. De verbouwing is al op zijn einde, dus goed nieuws: de grootste ZARA ter wereld zal niet lang meer op zich wachten. Ze verwachten de deuren dit najaar al te openen. Wij weten dus wel waar je jouw winterkleding gaat inslaan!

Beeld: ZARA

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 20 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 88 views | 1 like