Home / Fashion / Nieuws /
Zalando gaat de Topshop collectie verkopen

Zalando gaat de Topshop collectie verkopen

Laurien - 29-07-2014
Zalando gaat de Topshop collectie verkopen

Modeketen Zalando heeft er weer een pareltje van een merk bij: Topshop. En Topman ook trouwens, laten we de heren niet vergeten. Vanaf september krijgt het online warenhuis een shop-in-shop waarin van beide merken kleding, schoenen en accessoires verkocht gaat worden.

We werden al blij van het nieuws dat een echte Topshop winkel in Amsterdam opent in oktober dit jaar, maar dat we nu online kunnen shoppen bij de Engelse keten is natuurlijk helemaal fijn nieuws. Natuurlijk konden we al terecht in de Topshop webshop, maar nu Zalando een shop-in-shop opent van zowel Topshop als Topman kunnen we al onze aankopen gratis laten verzenden en weer gratis retouren, mocht dat nodig zijn.

Exclusieve shop-in-shops

In de exclusieve shop-in-shops zal Zalando kleding, schoenen en accessoires gaan verkopen van beide merken en voor zowel vrouwen als mannen. De collecties worden elke twee weken vernieuwd, wat helemaal niet goed is voor onze portemonnees, maar wel voor de garderobe.

Het online warenhuis werkt samen met twaalf internationale bloggers, waaronder de Nederlandse Rebecca Laurey van Raspberry Rouge en Leroy Aznam van CommeDesLeroi, om de verschillende modetrends te laten zien.


Rebecca van Raspberry Rouge


Internationale modemensen met de Nederlandse blogger Leroy als derde van rechts

Vanaf september openen de Topshop en Topman shop-in-shops in online warenhuis Zalando en kun je de herfst/winter collectie van 2014 shoppen. Tot die tijd moeten we het nog even doen met de shop-in-shops in de Bijenkorf.

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 35 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 135 views | 0 likes
Lifestyle / Food