Home / Fashion / Nieuws /
YAY or NAY: bacon scented ondergoed is nu een ding!

YAY or NAY: bacon scented ondergoed is nu een ding!

Jenny - 27-03-2016
YAY or NAY: bacon scented ondergoed is nu een ding!

Je sprayt waarschijnlijk reglematig wat parfum op je kleding, zodat deze lekker blijft ruiken. Maar heb jij er wel eens over nagedacht om ondergoed te kopen, die van zichtzelf al een bepaalde geur heeft? Ik dacht het niet. Maar ze hebben weer iets nieuws uitgevonden hoor! Je kunt nu namelijk ondergoed met een wel hele vreemde geur kopen in de winkel en webshop van J&D's. J&D's is overigens een winkel voor voedsel...

Ben jij een bacon-lover? Dan zul je vast enorm blij worden van dit aparte modenieuws. Bij J&D's, een winkel waar ze zich vooral richten op eten, zijn ze helemaal gek van bacon en dit zie je duidelijk terug in hun assortiment. Ze verkopen hier alleen op bacon geïnspireerde producten. Maar naast de reguliere bacon seasoning en baconnaise, kun je er nu ook bacon scented underwear kopen. Say whaaat?! Yes, voor 19,99 dollar heb jij al een prachtig exemplaar te pakken.

Let's get weird

Bij J&D hebben ze zelf wel door dat het niet helemaal normaal is wat ze verkopen. Daarom hebben ze een aparte categorie aangemaakt op de website waar je deze heerlijk geurende onderbroek kunt kopen, genaamd 'Get weird'.  Je vindt hier niet alleen de bacon scented onderbroeken voor mannen en vrouwen, maar ook bijvoorbeeld bacon lippenbalsem, en een naar bacon ruikende kussensloop.

Er volgt op de site echter wel een waarschuwing: draag deze onderbroek niet in de buurt van honden. Postbodes, dierenverzorgers, hondenuitlaters en circusartiesten die met leeuwen werken, wordt het daarom ook afgeraden dit, ahum, sexy ondergoed te dragen. 

Wat vind jij van deze nieuwe uitvinding en zou jij dit willen hebben? Scroll verder en stem onder de afbeelding op YAY of NAY!

Bron: Tumblr

Liefs, Jenny

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food