Home / Fashion / Nieuws /
Wat?! Victoria's Secret hangt gebruikt ondergoed terug in de winkel

Wat?! Victoria's Secret hangt gebruikt ondergoed terug in de winkel

Renée - 15-01-2015
Wat?! Victoria's Secret hangt gebruikt ondergoed terug in de winkel

Schokkend! Victoria's Secret verkoopt gebruikt ondergoed gewoon opnieuw in de winkel. Vier jaar geleden vroeg reporter Jeff Rossen van de TODAY show zich af wat er gebeurt met gebruikt ondergoed dat wordt teruggebracht. En je gelooft het nooit, dit ondergoed werd weer uitgestald in de winkel. Dit onderzoek werd nu, vier jaar later, herhaald. 

Victoria's Secret is erbij gelapt door de TODAY show. Jeff Rossen is een reporter van de TODAY show en held van de dag. Hij zette stiekem een paar stipjes in een setje ondergoed zodat hij dit later weer kon herkennen in de winkel van Victoria's Secret. Hij verwijderde de kaartjes en hygiënische plakstrip en bracht het ondergoed terug naar de winkel. Vervolgens werden die setjes niet apart gelegd of weggegooid, maar verdwenen op een stapel geretourneerde producten. Raar maar waar, de setjes verschenen even later weer terug in de winkel, net als vier jaar geleden.

Wal-Mart en Marshalls

Het lingeriemerk is niet de enige winkel die betrapt werd op deze best wel vieze praktijken, ook Wal-Mart en Marshalls deden hetzelfde. De drie winkels betuigden hun spijt en beloofden het te verbeteren. Jup... Wij hopen in ieder geval dat dit niet in Nederland gebeurt. 

Beginbeeld: Pinterest

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food