Home / Fashion / Nieuws /
Wait what?! Stopt Doutzen Kroes als Victoria's Secret Angel?

Wait what?! Stopt Doutzen Kroes als Victoria's Secret Angel?

Renée - 11-12-2014
Wait what?! Stopt Doutzen Kroes als Victoria's Secret Angel?

Doutzen Kroes is een van de mooiste vrouwen van Nederland en degene die ons kleine kikkerlandje al jaren vertegenwoordigt tijdens de Victoria's Secret Shows. Al sinds 2005 loopt de blondine en kersverse moeder mee in dé show van het jaar. Maar hier lijkt misschien een einde aan te komen... Gisteren tijdens RTL Late Night liet Doutzen doorschemeren dat de afgelopen show misschien wel de laatste was. Shit! 

Doutzen Kroes, wie kent haar niet?! Doutzen is ons trots en heeft alles wat haar hartje begeert. Ze is gelukkig, heeft een geweldige carrière, een lieve man en prachtige kinderen. Jaloers? Wij? Nee hoor... Elk jaar zijn wij dol enthousiast als de Victoria's Secret Show in december wordt gehouden.

Vooral omdat Doutzen toch elke keer weer de show weet de stelen, waardoor wij met enthousiasme op de bank zitten te kijken. Doutzen liep de afgelopen show voor de achtste keer mee, maar of ze de tien gaat halen is niet zeker. Wait what?! Jep, gisteren was de blondine tijdens RTL Late Night wel erg geheimzinnig.


Zal ze stoppen?

Ze gaf aan dat het ook voor haar op een gegeven moment afgelopen is en dat er ook een mooi leven is aan de 'andere kant'. Ze geeft aan dat het elk jaar weer een verrassing is en dat ze niet weet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ze vertelde dat er andere lingeriemerken op de loer liggen nadat ze twee kinderen op de wereld heeft gezet.

Het beste moment om te stoppen is wanneer je aan de top staat, wordt aangegeven tijdens RTL Late Night en dat moment is vrijwel nu gekomen. We hopen dat het niet waar is, al gunnen we haar natuurlijk al het geluk van de wereld. We'll keep you updated! 

Benieuwd hoe je de VS waves van de Angels zelf kunt creëeren?

Beeld: VS

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food