Home / Fashion / Nieuws /
Sanne Koerkamp wordt nieuwe hoofdredacteur van Glamour

Sanne Koerkamp wordt nieuwe hoofdredacteur van Glamour

Liora - 22-08-2014
Sanne Koerkamp wordt nieuwe hoofdredacteur van Glamour

Sanne Koerkamp is de kersverse hoofdredacteur van Glamour Nederland. Dat is vandaag bekend gemaakt via RTL Boulevard. Sanne zal het stokje overnemen van Sabine Geurten, die vanaf 2011 de hoofdredacteur was van Glamour. 

En Sanne Koerkamp mag vrijwel meteen aan de slag als nieuwe hoofdredacteur van Glamour Nederland. Vanaf 9 september neemt ze het over van Sabine Geurtsen. Sanne is momenteel hoofdredacteur voor de vakbladen Textilla en Schoenvisie. De Amsterdamse schreef onder andere voor de bladen als Nieuwe Revue, Viva, Spunk en Jan. Waar de huidige hoofredacteur van Glamour naartoe gaat is niet duidelijk. 

Sanne is heel blij met haar nieuwe job als editor in chief: "Het is een eer om hoofdredacteur te worden van het grootste modeblad van Nederland! Glamour is een prachtig merk dat ik de komende jaren nog verder wil uitbouwen. Ik geloof in een gezonde balans tussen print en online, events en community building. Mijn doel met Glamour is alle jonge, zelfbewuste vrouwen van Nederland te inspireren nóg stijlvoller voor de dag te komen." 

Beeld & bron: Glamour.nl 

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food