Home / Fashion / Nieuws /
Samenwerking: Adidas en Pharrell Williams

Samenwerking: Adidas en Pharrell Williams

Liora - 27-03-2014
Samenwerking: Adidas en Pharrell Williams

Wederom nog een bekendmaking van een samenwerking met Adidas Originals. Dit keer met zanger Pharrell Williams. De twee kondigden vandaag aan dat ze de handen ineen slaan voor een speciale collectie van gerecycled materiaal. 

Lieten we je gisteren nog het pas uitgekomen lookbook zien van Adidas Originals en The Farm Company, staat er alweer een nieuwe samenwerking met Adidas Originals voor de deur. Vandaag maakte Adidas een samenwerking bekend met Pharrell Williams. Het sportmerk heeft het maar druk. Het is bijna niet op een hand te tellen hoeveel collabs het merk op het moment heeft lopen. Ook Pharrell is de laatste tijd flink aan het samenwerken met andere artiesten op muzikaal gebied. Wat dat betreft zijn de twee een perfecte match.

Milieuvriendelijke collectie

De Happy-zanger heeft getekend voor een langdurige samenwerking met Adidas Originals. Met Pharrells eigen textielbedrijf Bionic Yarn, dat plastic uit de oceaan gebruikt om garen en weefsel te maken, wordt een collectie gemaakt van gerecycled plastic. De fashionable zanger/rapper/producer, die al eerder samenwerkte met modemerken zoals G-Star en Moncler, is erg enthousiast over de samenwerking. “Werken met een iconisch label als Adidas is zo'n ongelooflijke kans. Van het klassieke trainingspak tot opgroeien in Virginia met Stan Smiths aan mijn voeten: Adidas is een vast onderdeel in mijn leven. Dit is een spannende samenwerking voor zowel mijzelf als Bionic Yarn", vertelt hij. Wat voor kleding er precies in de collectie komt, is nog niet bekend. De lijn zal komende zomer verschijnen.  

Bron: Fashionunited.nl
Beeld: Fashion.telegraph.co.uk

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food