Home / Fashion / Nieuws /
Peperdure Hermès tassen stinken naar wiet

Peperdure Hermès tassen stinken naar wiet

Liora - 14-10-2014
Peperdure Hermès tassen stinken naar wiet

High fashion wordt wel erg letterlijk genomen door Hermès! Bizar, maar waar. Over de hele wereld heeft het Franse luxemerk Hermès klachten ontvangen van klanten die hun tas wel verdacht veel naar wiet vonden ruiken. Vooral als de tas in de zon staat of in een warme ruimte is begint de tas te ruiken naar de typerende marihuana lucht. Het gaat hierbij om de peperdure en welbekende Kelly bag, de Birkin tas en de Elan tas die gekocht zijn in 2013 en 2014. Hebben de makers dan tijdens het productieproces een stevige joint gerookt? Nee...

Tja, daar zit je dan met je stinkende handtas die evenveel waard is als een splinternieuwe auto. Hermès ontving wereldwijd klachten over de eeeh... niet zo fris ruikende leren tassen en veel van deze ontevreden klanten brachten hun Birkin, Kelly of Elan terug naar de winkel. Het Franse modehuis verklaart dat de geur komt door 'slecht gelooid leer'. Het gaat hier niet even om zomaar wat leren tasjes. De handtassen van Hermès worden verkocht voor prijzen tussen de €10.000 en €47.000. 

Tassen rehab

Op dit moment worden alle geretourneerde 'wiet handtassen' teruggestuurd naar het Hermès hoofdkantoor (lees bag rehab) in Parijs. Hier worden de tassen allemaal uitelkaar gehaald en wordt het 'wietleer' vervangen.

Beeld: Pinterest
Bron: Perezhilton.com

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food