Home / Fashion / Nieuws /
Opent dan eindelijk een echte Topshop winkel in Nederland?

Opent dan eindelijk een echte Topshop winkel in Nederland?

Laurien - 01-05-2014
Opent dan eindelijk een echte Topshop winkel in Nederland?

Zou het dit keer echt zo zijn? Komt er een heus eigen filiaal van Topshop naar Nederland? Dit keer heeft het gerucht de schijn heel erg mee, want meerdere bronnen vermelden dat er nu toch echt een Topshop filiaal wordt geopend. In onze hoofdstad welteverstaan.

Het regent al een tijdje internationale modeketens in Amsterdam. Na de opening van AllSaints, Urban Outfitters en natuurlijk het pas geopende Forever 21 zou het nu de beurt zijn aan modeketen Topshop. Yay! Amsterdam wordt ondertussen een groot walhalla voor elke modeliefhebber, met al deze grote namen op een kluitje.

Amsterdam X Topshop

Gisteren tijdens de lancering van de Kate Moss voor Topshop collectie in Londen werd dit grote nieuws bekend gemaakt. Naar het schijnt wordt de winkel in oktober dit jaar (!) al geopend in Amsterdam. Eerder was er al een shop-in-shop van Topshop te vinden in SPRMRKT aan de Rozengracht en later opende Topshop (en Topman) een shop-in-shop in de Bijenkorf. Waar het eigen filiaal van de Nederlandse Topshop precies te vinden zal zijn, is nog niet bekend. We hebben natuurlijk wel onze vermoedens: in het enorme pand aan het Rokin, waar Forever 21 gevestigd is? Of toch een paar straten verder, waar het tweede filiaal van Zara begin 2015 zal openen? Who knows? In ieder geval weten wij wel waar we voortaan te vinden zijn in onze vrije uurtjes.

Kate Moss X Topshop

De tweede collectie van Topshop in samenwerking met topmodel Kate Moss werd gisteren gelanceerd in Londen. Bekijk hieronder een compilatie van het lanceringsfeestje.

Beeld: Topshop.com
Bron: Telegraaf.nl
Video: Youtube Topshop

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food