Home / Fashion / Nieuws /
OMG: Moschino lanceert een collectie gebaseerd op het spel The Sims 

OMG: Moschino lanceert een collectie gebaseerd op het spel The Sims 

Bianca - 13-04-2019
OMG: Moschino lanceert een collectie gebaseerd op het spel The Sims 

Speelde jij vroeger ook altijd The Sims? Heb jij tientallen huizen gebouwd en vond jij het altijd geweldig om de sims aan te kleden? Dan hebben we een leuk fashionnieuwtje. Dankzij het merk Moschino kun jij er vanaf vandaag ook uitziet als een echte Sim! Het is geen grap! Scroll snel verder om de items te zien.

Moschino’s Sims-Collectie 

Urenlang kon je met het spel The Sims bezig zijn. Huizen bouwen, inrichten, families creëren en geld verdienen om nieuwe kleding en woonaccessoires te shoppen. Of gebruikte jij een cheatcode om alles mooier te maken ;)? Na uren bezig te zijn geweest met het inrichten van de villa, speelden we eigenlijk maar kort met het daadwerkelijke spel en was onze aandacht al snel verloren. Of was jij een die hard Sims-fan en speelde jij echt het hele weekend door? En speel jij eigenlijk het populaire spel nog steeds? Dan zal jij deze collectie van Moschino zeker waarderen. Naast de kledingstukken bevat de collectie ook accessoires die geïnspireerd zijn op het computerspel. De lijn bestaat uit acht Pixel items en wordt officieel vandaag op 13 april gelanceerd.

Dezelfde collectie ook in het videospel

Naast dat de collectie van modeontwerper Jeremy Scott te koop zal zijn voor ons, kan je tegelijkertijd ook jouw Sims kleden met de kleding uit deze collectie. Hoe gaaf is dat! De collectie zal namelijk ook in de Sims 4 te koop zijn. Nu kunnen jij en je Sim er hetzelfde uitzien en als dat geen goals zijn, weten we het ook niet meer. “I love the idea of being able to imagine, design, and bring to life a world of individual personas with the Sims universe. That concept emulates what I get to do for each collection at Moschino as I create a fantasy universe of spectacular storylines and characters”,aldus mode ontwerper Jeremy Scott. 

Bron: Teen Vogue, beeld: Teen Vogue Giphy

Liefs, Bianca

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food