Home / Fashion / Nieuws /
Een kijkje in flagship store Viktor&Rolf

Een kijkje in flagship store Viktor&Rolf

Andrea - 17-12-2013
Een kijkje in flagship store Viktor&Rolf

De uber-chique winkelstraat Rue Saint-Honoré in hartje Parijs heeft er een nieuw pareltje bij. De enige flagship store van ontwerpersduo Viktor&Rolf is hier namelijk geopend tussen vele andere prestigieuze modezaken.  

Afgelopen zomer gaf het designerduo weer een eerste coutureshow na 13 jaar en slechts een paar maanden later werd het nieuws bekend dat er een winkel geopend zou worden in Parijs. Op zulk goed nieuws kunnen wij Nederlanders natuurlijk alleen maar trots zijn. De prachtig uitziende flagship store verkoopt naast de prêt-à-porter collectie voor dames en heren ook schoenen, tassen, de populaire geurencollectie en accessoires. Voor alle musthaves kun je hier terecht in de twee etages tellende store van meer dan 650 vierkante meter.

Anders dan anders

Viktor&Rolf zouden Viktor&Rolf natuurlijk niet zijn als ze niet zouden kiezen voor een over the top uitstraling van de winkel. Het interieur is super excentriek en zoals we gewend zijn van de twee zeer extravagant. Opvallend is het gebruik van vilt, grijs vilt om precies te zijn. En dan ook echt overal. De muren, pilaren, kledingrekken, vloer, bankjes en de displays. Toegegeven: het is anders, maar het ziet er wel ontzettend tof uit.

Beeld: thecoolhunter.net

Liefs, Andrea

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food