Home / Fashion / Nieuws /
Kate Hudson voor Ann Taylor

Kate Hudson voor Ann Taylor

Renée - 19-03-2014
Kate Hudson voor Ann Taylor

Kate Hudson stapt weer in het samenwerkingsbootje met Ann Taylor. Kate en modelabel Ann Taylor halen het beste in elkaar naar boven want het is niet de eerste keer dat deze twee fashion lovers samenwerken. Dit keer richt de Hollywood actrice zich op de little black dress.

Hoewel we Kate Hudson meestal spotten in comfortabele sportkleding, schittert ze altijd van top tot teen op de rode lopers. De actrice geeft aan graag in de modewereld werkzaam te zijn en dat vinden wij totaal niet erg. Kate verschijnt namelijk altijd zelfverzekerd in haar kleding, op straat en voor de camera. Ook heeft ze een goed gevoel voor mode. Allemaal elementen die van groot belang zijn bij het ontwerpen van een collectie. De blondine ontwierp al eerder een succesvolle collectie voor het modelabel Ann Taylor. Een collectie waarbij Kate haar fans graag de kans wilde geven om haar rode loper creaties in het dagelijks leven te dragen.

LBD

Dit keer heeft de actrice samen met creatief directeur Lisa Axelson vijf little black dresses ontworpen. De vijf jurkjes zijn vernoemd naar hun spirituele geest en achterliggende gedachten. ‘Romantic’ is een zacht, girly jurkje met een kort silhouet. ‘Camera Ready’ is vernoemd naar zijn aangesloten fit en cut out details. ‘Best Actress’ is, hoe kan het ook anders, een lange off-shoulder jurk die klaar is om de rode loper te veroveren. ‘’We designed them to fit how we all live, so there’s something for every occasion and everyone’’, zegt Kate over de samenwerking.


Kate Hudson voor Ann Taylor in 2012

Wij zijn razend benieuwd naar de vijf jurkjes en jullie? De vijf little black dresses hangen vanaf 10 april in de winkels, happy shopping

Beginbeeld: Marie Claire
Beeld: Stylecaster

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food